top of page
OM OSS
Vi hjälper dig hela vägen

LÅT MÖBLER & INREDNING BERÄTTA DIN HISTORIA

Living Stories är en inredningsdesignstudio där du kan designa dina egna möbler och få skräddarsydd inredning. Vi lämnar lite magi i allt vi gör, vi lever för att definiera det unika i varje kund och varje situation.

 

Vi vill att du, som vår kund, stolt kan hävda att du också vill följa banderollen NO MORE LAGOM och YOU-nique! 

 

Med en andemening som handlar om kärlek, kreativitet och harmoni ser vi fram emot att dela med oss av alla våra delar av vår verksamhet in i ditt hem genom våra egendesignade och skräddarsydda möbler eftersom vi vill att du ska låta möbler och inredning berätta din historia.

Välkommen till LIVING STORIES! 

   Jag startade Living Stories eftersom alla kunder är unika & behöver unika lösningar.

WANIA FORSMAN, GRUNDARE & VD

Om vår grundare

WANIA FORSMAN, VD

Wania startade LIVING STORIES sommaren 2018. Med ett livslångt intresse för inredning och ett medfött öga för färger, mönsterkombinationer och detaljer, kom möjligheten för Wania att kombinera intresset för inredning med sina kunskaper inom kundrelationer och coachning. 

"Jag köpte upp mitt extrajobb! När jag flyttade till Örebro så kände jag ingen så för att bygga upp mitt kontaktnät tog jag ett extrajobb i en möbelaffär. Sen när möjligheten att ta över butiken uppstod så sa jag bara Ja! och plötsligt satt jag på ett flygplan till den tidigare planerade semestern och hade köpt en inredningsbutik" berättar Wania. 

"Jag valde att utveckla konceptet, som grundade sig i att skräddarsy möbler, till att ytterligare anpassa hela inredningen efter kunden. Eftersom alla är unika så behöver vi olika lösningar där vi kan känna oss till freds i hemmet och där hemmet reflekterar vem vi är. Så nu kan kunden få hjälp hela vägen och i min tidigare roll som livscoach så känner jag att jag kan erbjuda något alldeles extra för kunden. Är man nyfiken så prova på vår kostnadsfria inredningscoachning! Då får du träffa mig och en känsla för hur du vill gå vidare."

Wania är utbildad coach hos Kjell Enhager och Magnus Kull. Hon har en bakgrund i politiken där hon bl a arbetat i Riksdagen som tjänsteman. Hon är även utbildad Freds- och Konfliktvetare och gjorde sin praktik på svenska ambassaden i Saudiarabien.

Vad du kanske inte vet är att Wania är utbildad hundinstruktör och specialiserad på omplaceringar och problemhundar (även om hon hävdar att det aldrig är fel på hunden...) 

 

Wania har bott i London, älskar New York och Santa Barbara och tackar aldrig nej till en tältnatt vid en svensk älv eller ett lyxhotell i Los Angeles. En ledig dag spenderar hon gärna i skogen och när hon städar resulterar det alltid i att hon möblerar om. 

Om Wania

OSÄKER PÅ VAD DU BEHÖVER HJÄLP MED?

Boka en kostnadsfri coachning och hitta svaren till vad du behöver för att få till din inredning och till ditt hem. Samtalet sker över telefon eller video och varar i 15 minuter. 

Nyhet

KOSTNADSFRI

INREDNINGSCOACHNING

VAD VÅRA KUNDER SÄGER OM OSS

Lyssna på

referenser
RITZ-SPREAD-6_2048x.jpg

Härligt att få bolla idéer och inspirera varandra. Wania har god smak och kunskap om vad som finns och hur det går att kombinera - allt under ett och samma tak! 

Living Stories levererar!

RITZ-SPREAD-1_2048x.jpg

Jag hade hittat min drömsoffa. Trodde jag. Men det var först hos Living Stories som min dröm växte fram. Till något mycket bättre! Min soffa växte fram via skrivna ord. Och när den osedd levererades blev det, som jag inte vågade hoppas och tro på, uppenbart: soffan var helt perfekt!! Wania på Living Stories kan det här. Hon fångar nyanser, tankar och önskemål, på ett genuint sätt. Och det gäller inte enbart möbler. Hon stylar hela hem! Vänd er hit så finner ni dröm till söm. Tillverkat bara för DIG! 

c53c33_80a389f0552b487fa2c4e46c0644cc04~

Mysigaste affären i stan med väldigt bra bemötande! Att själv kunna välja hur soffan eller fåtöljen ska se ut är väldigt bra och det känns lyxigt att få skapa något eget!

bottom of page