Gardinerna kan vara det som sätter pricken över i eller den röda tråden i ditt hem. Låt oss hjälpa dig få de perfekta våderna för just ditt hem!

LÅT DINA GARDINER TALA

Foto: Houlés

Vi tycker att du ska få välja allt med din nya möbel själv, oavsett om det är en soffa, fåtölj, sänggavel eller nya matsalsstolar. Det är både bra för dig och för miljön. Alla våra möbler byggs fär hand av våra kunniga snickare och sömmerskor och du får en unik möbel som ingen annan än bara du har. Hur blir det bättre än så!?

DESIGNA DINA MÖBLER

Foto: LS

Oavsett om du vill ha hjälp med hela inredningen eller delar av den, som matta eller gardiner, så finns vi här för dig hela vägen. Från att hitta rätt stil, till att välja materialval och leverera allt till ditt hem. 

Behöver du hjälp med homestyling inför försäljning, hjälper vi gärna till. 

INREDNINGS

DESIGN

Foto: Houlés

 

Ni har talat och vi har lyssnat.

2 november lämnar vi butiken och blir ett showroom.

Skillnaden blir att du bokar tid för att titta på tyger, mattor, modeller och tillval - eller så kommer vi hem till dig. Hör av dig om du har några frågor!

BUTIKEN BLIR ETT SHOWROOM

 

Jag hade hittat min drömsoffa. Trodde jag. Men det var först hos Living Stories som min dröm växte fram. Till något mycket bättre! Min soffa växte fram via skrivna ord. Och när den osedd levererades blev det, som jag inte vågade hoppas och tro på, uppenbart: soffan var helt perfekt!! Wania på Living Stories kan det här. Hon fångar nyanser, tankar och önskemål, på ett genuint sätt. Och det gäller inte enbart möbler. Hon stylar hela hem! 

Vänd er hit så finner ni dröm till söm. Tillverkat bara för DIG! 

Att öppna dörren och mötas av färgerna och dofterna är magiskt. Jag älskar produkterna från Grevinnans Rum, handdukarna av fluffig frotté, och mixen av möbler och inredning, design och funktion. Dessutom kryddat med en kopp kaffe och ett leende.

Gå inte förbi butiken nästa gång. Gå in!

Mysigaste affären i stan med väldigt bra bemötande! Att själv kunna välja hur soffan eller fåtöljen ska se ut är väldigt bra och det känns lyxigt att få skapa något eget!

Härligt att få bolla idéer och inspirera varandra. Wania har god smak och kunskap om vad som finns och hur det går att kombinera - allt under ett och samma tak! 

Living Stories levererar!

Jag kan varmt rekommendera ett besök hos fina Wania på Engelbrektsgatan och den spännande mötesplatsen - Living Stories. 

 

I butiken finns mycket fint att uppleva, både textilier i olika kulörer och material samt allehanda produkter som doftar ljuvligt, väl värt ett besök!

 

OBS! VI FLYTTAR 2 NOVEMBER. BUTIKEN STÄNGER OCH VI HÄNVISAR I STÄLLET  TILL VÅRT SHOWROOM. 

VILL DU BESÖKA OSS? 

BOKA TID

© 2019 Living Stories | Coaching Loving Company AB