top of page
SKRÄDDARSY DINA MÖBLER

Skapa något unikt

AdobeStock_179293410.jpeg

Möblerna är ofta i centrum i ditt hem. Därför ska du tänka till när du väljer en möbel som ska finnas med dig i många år. Ditt hem ska avspegla vem du är och vara en plats för återhämtning!

Våra möbler görs av en kärna i bok och skapas varsamt var för sig för att möta dina unika behov. Allt från modell, mått, tygval, ben och accessoarer väljer du själv eller tillsammans med oss. Du får en unik möbel som ingen annan än bara du har. Hur blir det bättre än så!?

Boka tid för att titta på våra visningsmöbler och tyger i vårt showroom i Örebro eller ring för offert på en möbel du söker.

Vill du hellre få hjälp att välja möbel till ditt hem? Boka en Inredningskonsultation. Handlar du möbler genom oss för minst 50000kr så drar vi av kostnaden för konsultationen! 

Anchor 1
Exempel på Möbler vi har gjort
Exempel på Soffor vi har gjort
MÖBELGUIDE

Egen Design

möbler soffa soffbord.jpg

1. Välj Modell

Vilken slags möbel?

Oavsett om du ska köpa soffa, fåtölj, sänggavel, pall eller stol så börjar vi med att välja modell utifrån dig och dina behov.

inredningsinspiration färgsättning.JPG

3. Välj Tyg

Vilket tyg vill du ha?

Sammet, bomull, linne, polyester, vätskeskydd? Dina behov och önskemål styr val av tyg. Vi har många tyger i butiken men skulle du vilja ha något som inte finns så beställer vi hem prover.

felmåttadsoffa.png

2. Välj Storlek

Hur stor ska möbeln vara?

Fördelen med att handla hos oss är att du på centimetern kan välja hur stor du vill att möbeln ska vara. Så låt möbeln anpassa sig efter din bostad - i stället för tvärtom!

71017317_2243914619234050_80953205103106

4. Välj Tillbehör

Välj ben & accessoarer

Gör så lite eller så mycket som möjligt med din möbel. Nitar, olika tyger, tofsar, fransar - finns mycket att välja om du vill, eller så låter du designen tala sitt tydliga språk. 

bottom of page