LIVING Stories

 

MÖBLER

PÅ DINA VILLKOR

En soffa är ofta centrum i ditt vardagsrum. Därför ska du tänka till när du väljer en möbel som ska finnas med dig i många år.

Våra möbler görs av en kärna i bok och skapas varsamt var för sig för att möta dina unika behov. Allt från modell, mått, tygval, ben och accessoarer väljer du själv eller tillsammans med oss. 

Foto: ROMO

SKRÄDDARSY MÖBLER & INREDNING SOM DU VILL 

Love Seats

Soffor

EgenDesignade Möbler

 

SÅHÄR HANDLAR DU MÖBLER HOS OSS

möbler soffa soffbord.jpg

Oavsett om du ska köpa soffa, fåtölj, sänggavel, pall eller stol så börjar vi med att välja modell utifrån dig och dina behov.

Vilken slags möbel?

1. Välj Modell

inredningsinspiration färgsättning.JPG

Sammet, bomull, linne? Dina behov och önskemål styr val av tyg. Vi har många tyger i butiken men skulle du vilja ha något som inte finns så beställer vi hem prover.

Vilket tyg vill du ha?

2. Välj Tyg

felmåttadsoffa.png

Fördelen med att handla hos oss är att du på centimetern kan välja hur stor du vill att möbeln ska vara. Så låt möbeln anpassa sig efter din bostad - i stället för tvärtom!

Hur stor ska möbeln vara?

3. Välj Storlek

71017317_2243914619234050_80953205103106

Gör så lite eller så mycket som möjligt med din möbel. Nitar, olika tyger, tofsar, fransar - finns mycket att välja om du vill, eller så låter du designen tala sitt tydliga språk. 

Välj ben & accessoarer

4. Välj Tillbehör

 

EgenDesignade Mattor

SÅHÄR MÅTTBESTÄLLER DU MATTA HOS OSS

1. Välj Modell

Vi har massor av olika mattor att välja på. När du måttbeställer så väljer du om du vill ha polyester, sisal eller viskos. Finns även vissa ullblandningar. 

2. Välj Storlek

Är du osäker på hur stor matta du ska beställa så hjälper vi dig såklart att mäta. När du exempelvis väljer en rund matta så ska du alltid ta i lite så den inte upplevs för liten. Ska du beställa till vardagsrummet är det fint om alla möbler får plats, helt eller delvis, på mattan. Men det beror såklart på ditt rum. Du kan även anpassa mattan efter konstiga vinklar och vrår, så den passar perfekt!

Du kan välja att köpa utan kant om du exempelvis vill lägga mattan som heltäckningsmatta eller i en garderob. Annars kan du välja på

  • Langettering

  • Alcantara 1 cm

  • Alcantara 2-8 cm

  • Cover (finns exempel i butiken)

Alcantara 1 cm

Alcantara 8 cm

Langettering

3. Välj kant

© 2019 Living Stories | Coaching Loving Company AB