Låt 2020 bli Magiskt!

I vårt senaste nyhetsbrev berättade jag om ett av mina nyårslöften, som är den här bloggen. Många har efterfrågat mina tankar, idéer och tips gällande både livet och inredning så nu har jag bestämt mig för att försöka möta detta behov. Kom gärna med feedback, önskemål och idéer på innehåll. 


Jag berättade även om mina tips inför nyåret och hur du kan utveckla dig själv och se till att du får precis det du vill ha inför det nya året. Vid nyårsskiften finns alltid möjlighet att ändra vanor och beteenden och skifta sånt som du känner funkat mindre bra till nya strategier som hjälper dig framåt. Som coach prioriterar jag alltid tid för reflektion så ofta som möjligt och vid nyår finns det alltid mer spänning kring uppgiften, när ett helt orört blad väntar runt hörnen.

De viktigaste frågeställningarna är  - Vad är mitt önskade tillstånd / Hur vill jag att mitt liv ska se ut? - Vad behöver jag sluta med för att nå / komma närmare mitt önskade tillstånd? - Vad vill jag göra mer av för att nå / komma närmare mitt önskade tillstånd?

Har du mycket tid över och vill göra en ordentlig utvärdering, kan du ju alltid gå mer ingående in i frågeställningarna, göra en ny vision board inför 2020 och kanske ta hjälp av någon för att komma framåt. Här kommer några frågor som kan hjälpa dig.


Mer ingående frågeställningar

Reflektion över året som gått:

- Vad har gått bra (eller fantastiskt) för mig? - Vilken relation är jag gladast över det här året? - Vad har jag gjort som gjort mig mest stolt? - Vad har varit mina största motgångar? - Hur har jag vuxit och vad har jag lärt mig?


Min ambition för 2020:

- Vilken riktning vill jag gå i (eller fortsätta gå i) nästa år? - Vilka mål är värda att kämpa för? - Vad kan jag sluta att göra, som skulle skapa en skillnad i mitt liv? - Vad kan jag starta att göra som skulle skapa en skillnad i mitt liv? - Vad skulle vara fantastiskt kul, och användbart att lära mig? - Vad är det första steget jag ska göra som bevisar för mig att jag har börjat resan i 2019?


Oavsett vad du väljer, välj för dig och se till att göra 2020 till det bästa året hittills! 


Kärlek,

Wania