Nytt År = Nystart


Vet du om att vi tänker ungefär 60000 tankar per dag? Dessutom har vi en autopilot, eller en vaktmästare som vi brukar säga inom NLP, som styr dina tankar utifrån det du redan har tänkt. Vilket innebär att ju mer du tänker något, desto mer kommer du upprepa det.


Därför kan det vara bra att börja reflektera över vad du egentligen tänker, eller vilka tankar du föder din hjärna med snarare. Varje hinder du har just nu i ditt liv, är skapat av dina tankar. Tankar blir till känslor som gör att du agerar och blir till handlingar som skapar resultat. Det är upp till dig hur du vill att de där resultaten ska se ut. Så.... tro inte på allt du tänker!


Ta chansen för dig

Jag tycker nyår är ett fantastiskt startskott och en möjlighet för ett nytt år. Givetvis kan du skapa nystarter året runt men det känns lite extra just runt nyår. Som ett oskrivet blad som du kan fylla med vad du vill.


Därför kan det vara läge att ta lite egen tid och fundera över hur du vill att ditt 2021 ska se ut och kanske även summera 2020. Året vi lämnar bakom oss har varit fullt av motgångar, men även möjligheter och tillfällen som kanske inte skulle dykt upp om du inte blivit tvungen att tänka på ett sätt som du kanske inte gjorde innan. Allt är inte nattsvart, tvärtom. Nöden är möjligheternas moder, som du vet.


Nytt år = Ny lokal!

Som egenföretagare känns det som att jag har fått återuppfinna mig själv ofta, ibland varje dag, sen pandemin slog till i mars. Jag har fått söka efter nya samarbeten och tillfällen som inte var lika uppenbara tidigare. Ett sådant är tillsammans med ÖSK Fotboll. Efter nyår flyttar vi in i deras lokaler på Fotbollsstadion på Behrn Arena (I huset ovanför Skandiamäklarna om du vet var de ligger?) och jag ser verkligen fram emot detta. Där kommer du kunna boka tid som vanligt och få hjälp att skapa inredning till dig själv eller ditt företag Självklart blir det evenemang och mingel där så fort restriktionerna lättar och pandemin lägger sig.


Skapa vinnande förutsättningar

Just nu pågår en tävling på Instagram där du tillsammans med oss och Âme Studio kan vinna en inredningskonsultation med mig, en lyxig ansiktsbehandling och massa läckra produkter (till ett totalt värde på över 5000kr...). Tävlingen pågår fram till nyårsnatten så skynda in och följ tävlingsreglerna så kanske du blir den lyckliga vinnaren av ett nyårspaket.


Du har väl hört den där historien om en man som varje dag gick upp till en staty och bad: "Snälla snälla, låt mig vinna i lotteriet". Efter några månader när han hade gått dit varje dag så kom plötsligt statyn till liv och vände sig mot mannen och sa "Snälla snälla, köp en lott"

Så se till att du har en lott, både till tävlingen men även kanske till 2021?


Du är den som skapar förutsättningarna för ditt liv, så se till att göra dem till de bästa möjliga.

Jag tror på dig.


Kärlek

Wania

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla