Platsen är inte Begränsad

Uppdaterat: 1 okt. 2020

Hej!


Hoppas verkligen att du har det bra just där du befinner dig!

Mycket har hänt för mig de senaste två veckorna. För två veckor sedan hade jag ett samtal med min coach (japp, även en coach behöver en coach - alla faktiskt) och jag hade en breakthrough! Jag insåg varför jag är där jag är och varför jag har just det här jobbet.

Under flera år har jag coachat människor till att våga - våga utvecklas, våga pröva nya saker, våga vara sig själva och nu på senaste tid; våga välja för sig själva i sitt hem.


Den röda tråden har inte varit uppenbar för mig, kanske har det varit lite för mycket för mig under en tid där jag inte kunnat ta ett steg tillbaka för att se helheten. Men i samtalet med min coach så gjorde jag plötsligt det. Jag insåg att mitt mission, mitt syfte i min roll som inredare och coach, är att hjälpa dig vara dig själv - oavsett på vilket sätt - i den situationen du befinner dig just nu. Ur detta kom en ny tjänst där jag kan hjälpa dig göra just detta, Breaking Free - Din INREdningsresa. Mer om det kan du läsa här.


En annan sak jag har tjatat om i åratal för mina vänner och bekanta är också något jag vill påminna dig om. Får du ofta höra att du tar för mycket plats? Eller tror du att du tar för mycket plats? (för oftast är det bara våra hjärnspöken som spelar spratt) men, oavsett, vet du vad?


Platsen är inte begränsad. Ta-da!


Tänk efter, vem skulle sagt att platsen är begränsad? Antagligen någon tråkig människa som inte vill att någon annan ska sticka ut. Och i det här landet där vi bor, där Jantelagen tyst vilar sin hand över befolkningen, där vi strävar efter att gå tillbaka i tiden, hindra globaliseringen från att öppna våra ögon just när vi behöver det. Just här, behöver vi påminna oss själva om detta varendaste dag. Platsen är inte begränsad. Så varför ska du vara det?


Du vet det där citatet av Mark Twain: “Sing like no one is listening, love like you never been hurt, dance like no one is watching and live like it is heaven on earth.” Så, precis så ska ditt liv vara. För dig. Varje dag.


Och känner du dig osäker på hur så ta hjälp av någon. Av mig eller någon annan, men låt någon hjälpa dig. Hjälp är verkligen ett av de svåraste orden att uttala. Och du har säkert hört det hela ditt liv. Men vad jag har erfarit är att det är inte att be om det som är svåraste, utan att få det. Och när du väl får hjälp, är det aldrig från något håll som du hade räknat med. Så var beredd, det kan komma därifrån du minst anar det och när det gör det - ta emot. För det är en annan sån sak som egentligen är svårare än att be om hjälp, det är att ta emot den när den presenterar sig.


Du är du. Stå för den du är. Välj den du vill vara och börja här och nu. Du väljer, varje dag. Låt ingen begränsa ditt utrymme eller begränsa dig. Har du drömmar? Lev dem! Och kom ihåg den magiska nyckeln till allt: Tacksamhet. Genom att känna och visa tacksamhet för det du har idag, är det större chans att du är lycklig i morgon. Och var snäll mot dig själv. Alltid.


Nu har jag predikat nog för idag. Nu ska jag ut och ta den här dagen med storm!
Kärlek


57 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla