Skapa en Moodboard och nå dina Drömmar


Hej gänget!


Äntligen börjar det bli lite svalare väder. Trodde vi verkligen att vi skulle säga så redan i junI!? Fantastisk start på sommaren och jag hoppas att du kunnat njuta av härliga bad och andra sommaraktiviteter!

Sommarutmaning: #mylivingstories På instagram har jag utmanat mig själv! Insåg för ett par veckor sedan att jag inte kommer i alla mina sommarkläder. Efter två intensiva år i ny bransch och med de senaste 9 månaderna lätt orörlig efter att ha dragit upp en gammal knäskada, så har jag lagt på mig 12 kg sen jag ställde mig på vågen senaste gången (för typ 5 år sen), men antagligen har de flesta kilona runnit iväg sen skadan i oktober. Så nu är det andra bullar (dvs inga!) som gäller. Vill du hänga på så följ mig på InstaStories

Allt börjar med dig!

Det är en intressant sak det där med appearances. Hur vi lätt hamnar i situationer där vi jämför oss med andra. Jag tycker det viktigaste är att vi själva är nöjda. Oavsett om det handlar om vårt utseende eller vårt val av inredning.


Hur ofta frågar vi inte andra människor vad de tycker? I min roll som inredare är det naturligt att jag är ett bollplank när du ska göra tillval i hemmet. Men jag tycker det viktigaste är att du själv bildar dig en uppfattning. Vad gillar DU, vad har DU för behov. Allt börjar med DIG.


Därför utmanar jag även dig. Under hashtaggen #mylivingstories kan du berätta om dina utmaningar just nu. Oavsett om det rör dig eller ditt hem, så låt oss hjälpas åt. Det är tillsammans som vi gör skillnad. Tillsammans som vi kan peppa varandra och nå de där målen som vi så gärna vill uppnå.


Sätt upp tydliga mål

Så vad väntar du på? Bläddra fram dina nya inredningsmål i magasin eller på pinterest, gör en moodboard över dina livsmål. Ge dig själv en ärlig chans. Utan mål har du ingen riktning, utan riktning kommer du inte komma framåt. Det kan vara ett kortsiktigt mål, det behöver inte vara långsiktigt. Men något behöver du hålla i för att få styrfart dagarna när du inte känner för något.


"Utan mål har du ingen riktning, utan riktning kommer du inte framåt.


Jag brukar göra en moodboard varje sommar och uppdatera de tidigare. Bockar av sånt jag redan uppnått eller flyttar upp nya saker jag vill prioritera. Nu var det dock ett par år sedan jag gjorde den senaste så det är dags nu igen. Det roliga är att när jag gjorde den senaste med en önskan om att hitta ny yrkesroll, så var den full av inredningsbilder och ett år senare ägde jag en inredningsbutik! Allt är möjligt när du börjar formulera dina mål!


Ladda ner Living Stories Moodboard Guide och ge dig själv en gåva och dröm stort! Kom ihåg att du är så välkommen att dela med dig av dina drömmar under hashtaggen #mylivingstories och om du vill bolla eller ha hjälp så hör av dig! Jag finns här för dig, hela vägen.

Dream Big!

Wania


Var så god! Ladda ner vår Moodboard Guide och ta första steget mot dina drömmar idag!