Staycation: Gör hemmet till din semesterdröm

Hallå,

Hoppas alla har det bra i denna uppochnervända värld. Jag hittade idag ett gäng med fotografier från senaste resorna; LA, Cuba, Paris... och jag längtar bort! Kanske extra mycket när vi nu verkligen inte FÅR resa, eftersom även om vi fick vet jag inte om jag skulle ha tid...


Men vi får hoppas att vi snart kommer kunna resa, ta del av omväxlande natur och nya upplevelser i ett land långt, långt bort... Dock ser det ut som att vi under 2020 får spendera semestern i vårt kära hemland.Många kommer till oss nu för att fixa till de där sakerna de gått och tänkt på länge men kanske inte riktigt hunnit med. Nu när vi spenderar mycket tid i hemmet så blir vi påminda om allt det där vi vill göra. Vi gör allt vi kan för att räcka till hela vägen, oavsett om du behöver nya gardiner, mattor, möbler eller hela inredningslösningar. Antingen tar vi ett möte i vårt showroom eller hemma hos dig, du väljer det som passar bäst.

Så om du nu ska spendera mycket tid hemma eller i sommarstugan i år, vad finns det som du skulle vilja ändra? Vad skulle du vilja förbättra? Vet du, eller vill du ha hjälp att hitta lösningar? Oavsett vad du har för stil så finns vi här för att hjälpa dig hitta just din perfekta inredning.


Låt behoven styra

Själv håller jag på att måla om hemma. Det är ett av de snabbaste och billigaste sätten att få till en förändring. Vi ska även byta ut lite möbler. Jag håller framför allt på att skaffa fler förvaringsmöbler. Att ha snygg funktion för mig är viktigt. Det måste vara enkelt att förvara.


Nu när många spenderar mycket tid hemma är det ännu viktigare att trivas - i både arbetsmiljö och återhämtning

Fundera på vad du har för behov, var spenderar du mest tid, vad skulle kunna underlätta för dig? Är det en ny TV-möbel, en ny soffa, ett mysigt sovrum, en praktisk arbetsplats? Börja i rätt ända, fundera på vad dina behov är innan du påbörjar ditt projekt. Behöver du hjälp med att bena ut dina behov, boka ett möte med mig så hjälper jag dig.


Var rädd om dig själv och dina nära och kära. Det är viktigare nu än någonsin att vi är vänliga mot varandra och hjälps åt. Den fysiska distansen kan lätt skapa friktioner. Så ha det i beaktning och gör en bra vecka.


Kärlek,

Wania