top of page
living%20stories%20prb_edited.jpg

Varmt Välkommen hit!

Om du inte känner dig som dig själv i ditt hem,

hur ska du kunna känna dig som dig själv

när du är ute i världen?

120192.jpeg

Låt mig Hjälpa Dig

Låt mig vara din guide tills du får det precis som du vill ha det. Är du osäker på vad du behöver så följ med mig så ska jag hjälpa dig på vägen. 

Visste du att...?

De flesta som kommer och vill ha hjälp av mig står inför en flytt eller har precis renoverat. Ofta har de redan kommit en bit på väg och så får vi tillsammans backa bandet utifrån vad de egentligen behöver. 

livingstory-1419.jpg
livingstory-1207.jpg

Få det rätt från början

Eftersom det kan bli kostsamt att behöva ändra din inredning så är det viktigt att få det rätt från början. Därför har jag tagit fram tjänsten Living Stories Signature Inredningskonsultation, en slags kombinerad coachning och inredningskonsultation, där vi tillsammans skapar en tydlig plan för dig.

Vet du vad du behöver hjälp med?

Om du redan vet vad du behöver hjälp med så kontaktar du mig direkt. Oavsett om det är ett rum eller ett helt hus så hittar vi den bästa lösningen utifrån dina förutsättningar.

107644.jpeg
EternalChanel.jpg

Osäker på vad du behöver hjälp med?

Har du svårt att välja och veta vad du behöver? Boka en kostnadsfri coachning och kom ett steg närmare att stå upp för dig själv så det syns i ditt hem.

Samtalet sker över telefon eller video och varar i 15 minuter.

inrednngskonsultation

Living Stories Signature

RITZ-SPREAD-6_2048x.jpg

Tjänsten Inkluderar

  • SAMTAL

  • MOODBOARD

  • UPPFÖLJNING

LS-Monogram-Full-Color_redigerad_rediger

Alltid hos Living Stories

Vi garanterar att du får ett förslag som du blir nöjd med. Annars pratar du med oss så rättar vi till det.

Och, du kan alltid välja att dela upp din betalning. 

Skräddarsytt efter Dig

Du får hjälp med att se över dina unika förutsättningar så att du kommer trivas bättre med den du är i ditt hem.

Du får en unik Moodboard utifrån din unika Stil

Tillsammans skapar vi en plan utifrån en moodboard där vi återspeglar dig och din unika stil i ditt hem. Vi ser över vad du har för behov och ser till att du får en plats där du kan känna dig som dig själv och finna tid för återhämtning.

Ett färgtema skapar Förtroende

När vi tagit fram ett färgtema för ditt rum blir det enklare för dig att fylla på med saker under vägen. I stället för att bli osäker på vilka färger som passar ihop så kan du nu med trygghet göra dina inredningsval. 

INREDNINGSKONSULTATION

Djungelteman fyrkant.png

Living Stories Signature

INREDNINGSKONSULTATION

LS-Monogram-Full-Color_redigerad_rediger

ENDAST 6495KR

Tjänsten har ett värde över 10000kr! I stället för att anlita en konsult per timma får du ett paket till superpris!

LS-Monogram-Full-Color_redigerad_rediger

BONUS

I tjänsten ingår även konkret förslag på inredning och köpställen på allt som föreslås i moodboarden. Har vi det inte själva så hjälper vi dig att hitta det.

Om du väljer att handla möbler över 50000kr eller gardiner över 30000kr hos oss så drar vi av kostnaden för konsultationen. 

Boka nu

Såhär säger kunder om tjänsten

 

”Det sköttes proffsigt och Wania lyssnade verkligen lyssnade på hur jag som kund ville ha det, vilket är så viktigt! Hon skapade en snygg och lättöverskådlig moodboard som gav mig inspiration och praktiska råd kring hur jag kan inreda mitt hus.”

 

”Proffsigt och inkännande, inspirerande och roligt. Tyckte att Wania fångade upp det vi försökte, om än lite luddigt, att förmedla. Bra upplägg med två möten där vi först får beskriva vad vi vill ha och sen i det andra mötet få gå igenom förslaget på moodboarden tillsammans med en möjlighet att ställa frågor om allt möjligt.”

Kostnad: 6495kr. Online via Zoom, så du kan befinna dig var du vill.

DU KAN VÄLJA ATT DELA UPP BETALNINGEN FÖR DEN HÄR TJÄNSTEN. LÄGG ETT MAIL EFTER DU LAGT DIN ORDER OCH BE OM DELBETALNING. 

MOODBOARD blått kolonial.png

Living Stories Signature

ÖVRIGA TJÄNSTER

STÖRRE PROJEKT ELLER FÖR OFFENTLIG MILJÖ?

Oavsett om du vill att vi ska göra det nyckelfärdigt för dig att flytta in eller om du ska renovera en bostad och behöver hjälp att göra allt i rätt ordning, så finns vi här för dig.

 

Vid större projekt får du en offert efter ett första samtal. Det gäller även vid hotell- och restauranguppdrag. 

Från slott till koja

FLYTTHJÄLP

AdobeStock_337621596.jpeg

Oavsett om du flyttar från slott till koja eller tvärtom så kan det vara oerhört värdefullt att ha med någon bredvid på vägen. 

Vi vet hur stressigt det är att flytta så vi har tagit fram en tjänst där vi tillsammans med dig går igenom hur du vill att ditt nya hus ska se ut och vad du kan ta med dig av det du redan har och vad du behöver komplettera med. Det gör att det finns en tanke bakom hela processen och det blir därför enklare för dig både att välja bland det du har och göra nya tillval. 

  • Du kommer känna att ditt nya hem blir en reflektion av den du är idag, inte den du var när du flyttade senast. 

  • Tillsammans går vi igenom dina förutsättningar och anpassar oss efter din unika situation just nu.

  • Du kommer känna att flyttan blir en smidig process och skapar minimalt med stress för dig. 

  • Vi hjälper dig se fram emot din flytt och får energi av att du går till någonting, i stället för ifrån något. 

  • Du får en Moodboard baserat på ditt nya boende, där vi tar hänsyn till dina unika förutsättningar.

Detta är en tilläggstjänst till Inredningskonsultation. Pris varierar beroende på omfattning. Kontakta oss för en offert.

FLYTTHJÄLP
GARDINHJÄLP
AdobeStock_188217593.jpeg

Dags att skaffa nya?

SKRÄDDARSYDDA

GARDINER

Hissgardin, plisségardin, veckbandslängd, omtag, pärlor, klapp eller kyss?

 

Gardinerna kan vara det som sätter pricken över i eller den röda tråden i ditt hem. Låt oss hjälpa dig få de perfekta våderna för just ditt hem!

 

Antingen älskar du att ha mycket att välja på eller så vill du ha någon som vägleder. Du kan få hjälp med att anpassa gardiner till ditt hem, eller så kan du själv välja alla material själv. Vi hjälper med allt från helheten till att endast lägga upp gardiner som blivit för långa. 

Vi arbetar med de bästa tygleverantörerna för att kunna ge dig det bästa vad gäller både kvalitet och utifrån miljö- och hållbarhetsperspektiv.

Boka tid i vårt showroom för att titta på alla våra tyger!

 

Vill du hellre ha hembesök? Boka en inredningskonsultation. Både online och hemma hos dig. Handlar du gardiner för minst 30000kr genom oss så drar vi av kostnaden för konsultationen! 

HOMESTYLING

Dags att sälja? Optimera med

Att sälja din fastighet är ofta ett stort steg. För att optimera din bostad så att så många som möjligt kan föreställa sig att bo där, så hjälper homestyling dig att nå dina mål!

Vi gör homestyling med det lilla extra. Det är högsta kvalitet hela vägen. Oavsett om du behöver fylla en hel bostad med inredning och möbler eller om du bara vill ha hjälp med kompletteringen så möter vi dig där du är. 

Homestyling Liten 

Styling av ditt hem med dina befintliga möbler och inredningsdetaljer.

Från 4995kr*

Homestyling Mellan

Styling av ditt hem med inredningsdetaljer och rekvisita av high-end produkter. Tex handdukar, kuddar, överkast, tavlor, mattor, inredningsdetaljer som ljusstakar, blommor&växter, porslin m.m.

245kr/m2* 

Homestyling Stor

Homestyling Mellan + komplettering med några möbler som t ex fåtöljer, bord, stolar m.m.

295kr/m2*

Home Staging Total 

Har du redan flyttat ut? Då hjälper vi dig att inreda din tomma bostad med allt som behövs för att skapa rätt atmosfär. Vi stylar med egna möbler och accessoarer. Hyrestid ca 4 veckor ingår (kan förlängas).

395kr/m2*

*Reskostnad kan tillkomma.

Reskostnad utanför Örebo län tillkommer alltid. Vi arbetar vanligtvis från Stockholm till Karlstad men bor du mer norröver eller söderöver stå fråga gärna, kan vi inte själva så har vi säkert någon att rekommendera.

Vi bjuder alltid på blommor till fotografering och visning. Samt vi är alltid med på fotograferingen och vid önskemål ställer vi även i ordning inför visning. 

Kostnaden för homestyling är avdragsgill och tas upp under ”Utgifter för avyttringen” på Skatteverkets blankett K6/K5.

AdobeStock_157368196.jpeg
HOMESTYLING

Homestying DIY
Vill du göra jobbet själv och behöver tips om hur du ska göra i ordning din bostad inför fotografering och visning?

 

Boka en stylingkonsultation där vi tillsammans går igenom bostaden rum för rum. Du får råd kring vad du bör tänka på inför fotografering och visning.

2495kr

Jag vill veta mer

bottom of page