INREDNINGSHJÄLP
FÄRGSÄTTNING
FLYTTHJÄLP
GARDINHJÄLP
HOMESTYLING
SKRÄDDARSYDDA MÖBLER
Show More

Vi hjälper dig med allt i hemmet

 

Oavsett om du vill ha hjälp med hela inredningen eller delar av den, som matta eller gardiner, så finns vi här för dig hela vägen. Från att hitta rätt stil, till att välja materialval och leverera allt till ditt hem. 

Inredningskonsultation

Passar dig som behöver lite hjälp på traven, som vill inreda själv men behöver lite professionell rådgivning och någon att bolla tankar och idéer med. Det kan vara alltifrån att få en idé om rumsmöblering, förvaringslösning, ljussättning eller kanske materialval? Du som kund för själv anteckning över det som diskuteras.

2495kr inkl moms (enstaka tider kvar i juni/juli)

Var? Hemma hos dig (i Örebro med omnejd) eller online (var du vill) 

Tidåtgång: Ca 2 timmar. Därefter 1295kr/timma. 

Inredningsprojekt - privatbostad eller offentlig miljö?

Behöver du hjälp med en hel bostad? Oavsett om du vill att vi ska göra det nyckelfärdigt för dig att flytta in eller om du ska renovera en bostad och behöver hjälp att göra allt i rätt ordning, så finns vi här för dig.

 

Vid större projekt får du en offert efter ett första samtal. Det gäller även vid hotell- och restauranguppdrag. 

Behöver du inspiration till ny

Att få till färgerna i ditt hem kan vara riktigt svårt. Kanske har du mycket saker du tycker om men får inte riktigt ihop en röd tråd så allt hör samman? 

Lugn, vi hjälper dig få till helheten. 

Färgsättningskonsultation 2495kr inkl moms
(enstaka tider kvar i juni/juli)

Var? Hemma hos dig (i Örebro med omnejd) eller online (var du vill) 

Tidåtgång: Ca 2 timmar. Därefter 1295kr/timma. 

 

Från slott till koja

Oavsett om du flyttar från slott till koja eller tvärtom så kan det vara oerhört värdefullt att ha med någon bredvid på vägen. 

Vi vet hur stressigt det är att flytta så vi har tagit fram en tjänst där vi tillsammans med dig går igenom hur du vill att ditt nya hus ska se ut och vad du kan ta med dig av det du redan har och vad du behöver komplettera med. Det gör att det finns en tanke bakom hela processen och det blir därför enklare för dig både att välja bland det du har och göra nya tillval. 

Flyttkonsultation 2495kr inkl moms
(enstaka tider kvar i juni/juli)

Var? Hemma hos dig (i Örebro med omnejd) eller online (var du vill) 

Tidåtgång: Ca 2 timmar. Därefter 1295kr/timma. 

 

Dags att skaffa nya?

Hissgardin, plisségardin, veckbandslängd, omtag, pärlor, klapp eller kyss?

 

Gardinerna kan vara det som sätter pricken över i eller den röda tråden i ditt hem. Låt oss hjälpa dig få de perfekta våderna för just ditt hem!

 

Antingen älskar du att ha mycket att välja på eller så vill du ha någon som vägleder. Du kan få hjälp med att anpassa gardiner till ditt hem, eller så kan du själv välja alla material själv. Vi hjälper med allt från helheten till att endast lägga upp gardiner som blivit för långa. 

Vi arbetar med de bästa tygleverantörerna för att kunna ge dig det bästa vad gäller både kvalitet och utifrån miljö- och hållbarhetsperspektiv.

Boka tid i vårt showroom för att titta på alla våra tyger!

 

Vill du hellre ha hembesök? Boka en inredningskonsultation. Handlar du gardiner genom oss så drar vi av kostnaden för konsultationen! 

 

Dags att sälja? Optimera med

Att sälja din fastighet är ofta ett stort steg. För att optimera din bostad så att så många som möjligt kan föreställa sig att bo där, så hjälper homestyling dig att nå dina mål!

Vi gör homestyling med det lilla extra. Det är högsta kvalitet hela vägen. Oavsett om du behöver fylla en hel bostad med inredning och möbler eller om du bara vill ha hjälp med kompletteringen så möter vi dig där du är. 

Homestyling Liten 

Styling av ditt hem med dina befintliga möbler och inredningsdetaljer.

Från 4995kr inkl moms*

Homestyling Mellan

Styling av ditt hem med inredningsdetaljer och rekvisita av high-end produkter. Tex handdukar, kuddar, överkast, tavlor, mattor, inredningsdetaljer som ljusstakar, blommor&växter, porslin m.m.

245kr/m2 inkl moms* 

Homestyling Stor

Homestyling Mellan + komplettering med några möbler som t ex fåtöljer, bord, stolar m.m.

295kr/m2 inkl moms*

Home Staging Total 

Har du redan flyttat ut? Då hjälper vi dig att inreda din tomma bostad med allt som behövs för att skapa rätt atmosfär. Vi stylar med egna möbler och accessoarer. Hyrestid ca 4 veckor ingår (kan förlängas).

395kr/m2 inklusive moms*

*Reskostnad kan tillkomma.

Reskostnad utanför Örebo län tillkommer alltid. Vi arbetar vanligtvis från Stockholm till Karlstad men bor du mer norröver eller söderöver stå fråga gärna, kan vi inte själva så har vi säkert någon att rekommendera.

Vi bjuder alltid på blommor till fotografering och visning. Samt vi är alltid med på fotograferingen och vid önskemål ställer vi även i ordning inför visning. 

Kostnaden för homestyling är avdragsgill och tas upp under ”Utgifter för avyttringen” på Skatteverkets blankett K6/K5.

 

Homestying DIY
Vill du göra jobbet själv och behöver tips om hur du ska göra i ordning din bostad inför fotografering och visning?

 

Boka en stylingkonsultation där vi tillsammans går igenom bostaden rum för rum. Du får råd kring vad du bör tänka på inför fotografering och visning.

2495kr

Hittar du inte vad du söker?

Möblerna är ofta i centrum i ditt hem. Därför ska du tänka till när du väljer en möbel som ska finnas med dig i många år. Ditt hem ska avspegla vem du är och vara en plats för återhämtning!

Våra möbler görs av en kärna i bok och skapas varsamt var för sig för att möta dina unika behov. Allt från modell, mått, tygval, ben och accessoarer väljer du själv eller tillsammans med oss. Du får en unik möbel som ingen annan än bara du har. Hur blir det bättre än så!?

Läs mer om dina valmöjligheter här

Boka tid för att titta på våra visningsmöbler och tyger i vårt showroom i Örebro!

Vill du hellre ha hembesök? Boka en inredningskonsultation. Handlar du möbler genom oss så drar vi av kostnaden för konsultationen! 

 
 

Egen Design

möbler soffa soffbord.jpg

1. Välj Modell

Vilken slags möbel?

Oavsett om du ska köpa soffa, fåtölj, sänggavel, pall eller stol så börjar vi med att välja modell utifrån dig och dina behov.

inredningsinspiration färgsättning.JPG

3. Välj Tyg

Vilket tyg vill du ha?

Sammet, bomull, linne, polyester, vätskeskydd? Dina behov och önskemål styr val av tyg. Vi har många tyger i butiken men skulle du vilja ha något som inte finns så beställer vi hem prover.

felmåttadsoffa.png

2. Välj Storlek

Hur stor ska möbeln vara?

Fördelen med att handla hos oss är att du på centimetern kan välja hur stor du vill att möbeln ska vara. Så låt möbeln anpassa sig efter din bostad - i stället för tvärtom!

71017317_2243914619234050_80953205103106

4. Välj Tillbehör

Välj ben & accessoarer

Gör så lite eller så mycket som möjligt med din möbel. Nitar, olika tyger, tofsar, fransar - finns mycket att välja om du vill, eller så låter du designen tala sitt tydliga språk. 

 

Precis som du vill 

1. Välj Modell

Vi har massor av olika mattor att välja på. När du måttbeställer så väljer du om du vill ha polyester, sisal eller viskos. Finns även vissa ullblandningar. 

2. Välj Storlek

Är du osäker på hur stor matta du ska beställa så hjälper vi dig såklart att mäta. När du exempelvis väljer en rund matta så ska du alltid ta i lite så den inte upplevs för liten. Ska du beställa till vardagsrummet är det fint om alla möbler får plats, helt eller delvis, på mattan. Men det beror såklart på ditt rum. Du kan även anpassa mattan efter konstiga vinklar och vrår, så den passar perfekt!

3. Välj kant

Du kan välja att köpa utan kant om du exempelvis vill lägga mattan som heltäckningsmatta eller i en garderob. Annars kan du välja på

  • Langettering

  • Alcantara 1 cm

  • Alcantara 2-8 cm

  • Cover (finns exempel i butiken)

Alcantara 1 cm

Alcantara 8 cm

Langettering