top of page
IMG_0217_edited_edited.jpg

INREDNINGS

DESIGN

Oavsett om du vill ha hjälp med hela inredningen eller delar av den, som matta eller gardiner, så finns vi här för dig hela vägen. Från att hitta rätt stil, till att välja materialval och leverera allt till ditt hem. 

Behöver du hjälp med homestyling inför försäljning, hjälper vi gärna till. 

slide-jab-anstoetz-group-styles-of-livin

OÄNDLIGA TYGVAL

Vi arbetar med de bästa tyg- och tapetleverantörerna för att kunna ge dig det bästa vad gäller både kvalitet och utifrån miljö- och hållbarhetsperspektiv. Oavsett om du ska köpa möbel, gardin eller kuddar så har du oändliga tygval så vi hjälper dig till den perfekta matchningen!

IMG_1305_edited.jpg

MÖBLER

PÅ DINA VILLKOR

En soffa är ofta centrum i ditt vardagsrum. Därför ska du tänka till när du väljer en möbel som ska finnas med dig i många år.

Våra möbler görs av en kärna i bok och skapas varsamt var för sig för att möta dina unika behov. Allt från modell, mått, tygval, ben och accessoarer väljer du själv eller tillsammans med oss. 

Kristensen furniture

SKÖNHETER I TRÄ

Vi kan erbjuda fantastiska matbord, vitrinskåp, soffbord, konsolbord med mera från danska Kristensen. Du väljer träslag, storlek och utförande för att passa perfekt i din bostad.

Skärmavbild 2020-04-22 kl. 17.30.07.png

LIVING STORIES

SHOP

I Living Stories webshop finns allt inom inredning. Oavsett om du behöver nya tvålar och handdukar till gästerna eller en härlig pläd till dig själv. Kanske målarfärg till ett rum eller ny fondtapet? Sortimentet uppdateras löpande.

IMG_0232_edited.jpg

HOMESTYLING

Oavsett om du vill ha hjälp med hela inredningen eller delar av den, som matta eller gardiner, så finns vi här för dig hela vägen. Vi ser till att din bostad får bästa möjliga exponering för att få bästa möjliga pris.

Vill du veta mer?

 • SKRÄDDARSY MÖBLER PRECIS SOM DU VILL 

 • SKRÄDDARSY GARDINER

 • SKRÄDDARSY LAMPSKÄRMAR

 • SKRÄDDARSY MATTOR

 • INREDNINGSKONSULTATIONER

 • HOMESTYLING

 • KLÄ OM MÖBLER & SKRÄDDARSY KUDDAR

 • STORT TYGSORTIMENT

 • UPPTÄCK LIVING STORIES SHOP

TJÄNSTER

Exempel på våra

IMG_1035.jpg
LOVE SEATS

Exempel på våra

SOFFOR

Exempel på våra

Möbelguide
MÖBLER

Såhär handlar du 

möbler soffa soffbord.jpg

1. Välj Modell

Vilken slags möbel?

Oavsett om du ska köpa soffa, fåtölj, sänggavel, pall eller stol så börjar vi med att välja modell utifrån dig och dina behov.

inredningsinspiration färgsättning.JPG

2. Välj Tyg

Vilket tyg vill du ha?

Sammet, bomull, linne? Dina behov och önskemål styr val av tyg. Vi har många tyger i butiken men skulle du vilja ha något som inte finns så beställer vi hem prover.

felmåttadsoffa.png

3. Välj Storlek

Hur stor ska möbeln vara?

Fördelen med att handla hos oss är att du på centimetern kan välja hur stor du vill att möbeln ska vara. Så låt möbeln anpassa sig efter din bostad - i stället för tvärtom!

71017317_2243914619234050_80953205103106

4. Välj Tillbehör

Välj ben & accessoarer

Gör så lite eller så mycket som möjligt med din möbel. Nitar, olika tyger, tofsar, fransar - finns mycket att välja om du vill, eller så låter du designen tala sitt tydliga språk. 

mattor
MATTOR

Såhär handlar du 

1. Välj Modell

Vi har massor av olika mattor att välja på. När du måttbeställer så väljer du om du vill ha polyester, sisal eller viskos. Finns även vissa ullblandningar. 

2. Välj Storlek

Är du osäker på hur stor matta du ska beställa så hjälper vi dig såklart att mäta. När du exempelvis väljer en rund matta så ska du alltid ta i lite så den inte upplevs för liten. Ska du beställa till vardagsrummet är det fint om alla möbler får plats, helt eller delvis, på mattan. Men det beror såklart på ditt rum. Du kan även anpassa mattan efter konstiga vinklar och vrår, så den passar perfekt!

Du kan välja att köpa utan kant om du exempelvis vill lägga mattan som heltäckningsmatta eller i en garderob. Annars kan du välja på

 • Langettering

 • Alcantara 1 cm

 • Alcantara 2-8 cm

 • Cover (finns exempel i vårt showroom)

Alcantara 1 cm

Alcantara 8 cm

Langettering

3. Välj kant

bottom of page