Utvalt by W

I den här boken får vi följa hotellet RItz i Paris genom flera årtionden. Ljuvligt att koka en kopp te och krypa upp i soffan med denna i höstmörkret. Ger mig både inspiration till att inreda hemma men även att boka resa till något häftigt hotell! Godis för fantasin!

825 kr.

Läcker Inspiration

Handduken Maxime är en lyxig och fluffig frotté i ekologisk bomull. Jag älskar den här handduken. Kör den i torktumlaren efter varje tvätt så håller den sig fluffig och gör att det känns som att jag bor på hotell varje dag.

Finns i följande storlekar

30x50 99kr

50x70 199kr

70x140 399kr

100x150 599kr

Vardagslyx

Den här oljan gör underverk! Den tar bort celluliter, ökar blodcirkulationen så de med stödstrumpor kan slänga dem samt återfuktar med bara de lyxigaste ingredienserna. Den har bara funnits i ett par månader och är redan en storsäljare. 

499 kr.

Ekologisk njutning

Läcker lampa med avbild av Tessinska Palatset i Stockholm. Välj skärm som matchar din övriga inredning på bästa sätt. Tillverkad i stengods. Lös fot i trä. 49 cm hög. 24 cm bred.

Skärm beställs separat.

2995kr

Ljuvlig belysning

Vår Love Seat Maxima går att beställa i vilket tyg du vill och med vilka accessoarer du vill. Kom in och botanisera bland tusentals tyger. Kanske väljer du två eller flera tyger till höstens favoritmöbel? 

Från 25595kr

Mysigaste fåtöljen

OBS! VI FLYTTAR 2 NOVEMBER. BUTIKEN STÄNGER OCH VI HÄNVISAR I STÄLLET  TILL VÅRT SHOWROOM. 

VILL DU BESÖKA OSS? 

BOKA TID

© 2019 Living Stories | Coaching Loving Company AB