Utvalt by W

Forest-serien från danska Kristensen kan vara det snyggaste matbord jag sett. Du väljer själv färg och utseende på träet, i ek eller ask. Här kan du välja naturlig kant som följer trädets form, det blir som en del av naturen. Kanske har du en egen favorit? Låt dig inspireras på deras hemsida!

Dansk Design

Läcker lampa med avbild av Tessinska Palatset i Stockholm. Välj skärm som matchar din övriga inredning på bästa sätt. Tillverkad i stengods. Lös fot i trä. 49 cm hög. 24 cm bred.

Skärm beställs separat.

2995kr

Ljuvlig belysning

Våra pallar går att få i princip vilket utförande som helst. Välj design och mått som på centimetern passar in i ditt hem där du vill ha den; som soffbord, sängförvaring, i hallen - bara din fantasi sätter gränser! Kontakta oss för offert och att ta vidare din idé till att bli verklighet!

Vacker Förvaring

Handduken Maxime är en lyxig och fluffig frotté i ekologisk bomull. Jag älskar den här handduken. Kör den i torktumlaren efter varje tvätt så håller den sig fluffig och gör att det känns som att jag bor på hotell varje dag.

Finns i följande storlekar

30x50 99kr

50x70 199kr

70x140 399kr

100x150 599kr

Vardagslyx

Den här oljan gör underverk! Den tar bort celluliter, ökar blodcirkulationen så de med stödstrumpor kan slänga dem samt återfuktar med bara de lyxigaste ingredienserna. Ny favorit bland våra kunder och en riktig storsäljare! 

499 kr 100 ml 

869 kr 200 ml

Ekologisk njutning

© 2019 Living Stories | Coaching Loving Company AB